Turizem Goričko

Dnevi Goričke kulinarike 2019

Meni vsi webVsi ljubitelji okusne domače hrane, pripravljene iz lokalnih sestavin s pridihom današnjih dni, vabljeni na »Dneve Goričke kulinarike«, ki se bodo odvijali od 26. oktobra do 3. novembra 2019. Presenetite svoje najdražje ter jih povabite na posebno kulinarično doživetje v Gostišče Kuzmič pri Svetem Juriju na Goričkem, v Gostišče Ajda na Cankovo in v Okrepčevalnico Rak na Gornje Slaveče.

Gostišče Kuzmič pri Svetem Juriju na Goričkem - nudijo vse, kar pričakuje domači gost, turist ali popotnik. Od tradicionalnih jedi z lokalnimi sestavinami do mednarodnih specialitet.

Okrepčevalnica Rak na Gornjih Slavečih ponuja gostu hitro okrepčilo na poti. V letu 2018 so bili izbrani na najboljši burger v Pomurju. Poleg klasičnih hamburgerjev pri njih dobite tudi cheeseburger, hamburger s slanino, bigburger, dunajski s pomfrijem,... 

Gostišče Ajda na Cankovi - sodobna, a prijetna, prava prekmurska gostilna na prehodu iz ravninskega v gorički svet. V svoji kulinarični ponudbi ima lokalne, domače in mednarodne jedi, jedi iz krušne peči, pizze, ter veliko ponudbo rajonskih in mednarodnih vin.

Namen omenjenih kulinaričnih dni je povezovanje lokalnih gostinskih ponudnikov in promocija domačih jedi. Lokalno, domače, okusno, moderno; to so temelji, na katerih so osnovani »Dnevi goričke kulinarike«

Dodatne informacije na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pri ponudnikih.

Letošnji meniji:

 Vsi meniji

Povežite se z nami

Fb logo